istanbul isyeri.tv saha gözetimleri

istanbul isyeri.tv saha gözetimleri


işyeri Saha Gözetimi bir ortak sağlık güvenlik birimi hizmetidir.

İstanbul ve çevre illerde İşyeri saha gözetimi hizmeti almak istiyorsanız bizi arayabiliirsiniz.

istanbul isyeri.tv saha gözetimleri


NBYS İSG uygulamasını iş sağlığı modülü, iş güvenliği modulu,çalışan modülü randevu modülü gibi uygulama modulleri a arıyorsanız burayı tıklayın.

nbys isg işyeri sağlığı ve güvenliği hakkında

Uludağ Bilişim, 2002 yılından beri sağlık sektörüne Bilgi Sistemleri tasarlayan, kuran ve yön veren, bu sistemlerin servis ve destek hizmetlerini yürüten bir yazılım şirketidir.
Tüm sağlık birimlerinin (Sağlık Bakanlığı, SGK, Hastaneler, Klinikler, Sağlık Müdürlükleri, Aile Sağlığı Merkezleri, Laboratuvarlar, Döner Sermaye Saymanlıkları) aynı dili konuşan (XML) ve internetin tüm avantajlarını kullanıma sunan yerleşik lokal uygulamaları geliştirilmiştir. Bu uygulamalar sadece Lokal ihtiyaçları olan faturalama, kaçak hasta, entegre hastane birimleri gibi gereksinmelere ihtiyaç vermekle kalmaz, kayıtlı veriden üretilebilen tüm istatistiksel veriyi oluşturur ve yönetimin karar alma mekanizmasının bel kemiği haline gelecek kadar önemli bir rolü üstlenir. Hastaneler günlük sorunlarıyla boğuşmanın çok ötesine gidip, geleceğe yönelik analizler, öngörüler gibi geçmiş verilerin regresyonlarıyla elde edilerek sunulan bilimsel verilerin ışığında kendisini geliştirebilir.
(NBYS İSG Sitesi Tanıtım Kısmından alıntıdır.)

Mobilosgb 11.11.2019